[Contact.Links.info.] [Beleef Opsterland.] [Downloaden.] [Zoek op Site.] [Gratis.]

Home-page

Beetsterzwaag.toen.

Lanterfanten.lezen.

Lanterfantenkunst

Slowpaper.

Beetsterzwaag.nu.

Column

 
 
 
 
Zomerconcert  Lauswolt  zondag 2 juli 2017.
 
Dit seizoen vindt alweer de dertiende editie van het Lauswolt Zomerconcert plaats. Het Noord Nederlands Orkest brengt deze editie een gevarieerd programma. Van Tchaikovsky via Gershwin en Bizet naar de popklassieker Wonderwall van Oasis.
Geniet in de prachtige tuin van het landgoed van de schitterende klanken van het orkest samen met jazz-zangeres Fay Claassen. Claassen wordt internationaal geroemd om haar vocale techniek en timing. Ze ontving een Gouden Plaat voor haar album Two Portraits Of Chet Baker een Edison, in de categorie Jazz Vocaal en tourde door Nederland en Duitsland met verschillende programma’s. 
Op de bok staat de Zweedse dirigent Per Otto Johansson. Radiomaker/dj en acteur Eric Corton leidt u door de middag heen. Uiteraard eindigt het concert met een voor onze gasten bekende klassieker.
Vanaf 14.30 uur verwelkomen wij u met een heerlijk aperitief, waarna wij een feestelijke High Wine serveren. Het Lauswolt Zomerconcert begint om 15.00 uur en wordt om ca. 17.00 uur afgesloten met het laatste deel van de High Wine. Wilt u uw kinderen meenemen? Speciaal is er voor hen een kinderprogramma met begeleiding (vanaf 4 jaar), zodat u ongestoord kunt genieten van het concert.
 
NOORD NEDERLANDS ORKEST.
 
Het Noord Nederlands Orkest is een avontuurlijk symfonieorkest dat vanuit de traditie nieuwe wegen bewandelt zonder daarbij de hoofdzaak uit het oog te verliezen: het symfonisch repertoire levend houden door het op hoog niveau en in spannend samengestelde programma’s te spelen. Het NNO is primair van en voor het Noorden. Het zoekt zijn vaste publiek en andere muziek- en cultuurliefhebbers graag op in de concertzalen, in de openlucht, tijdens festivals en op scholen. Onze overtuiging is dat het geheim van de intense beleving van klassieke muziek schuilt in de live performance van het symfonieorkest en in het contact tussen musici en publiek.
 
 
_________________________!