[Contact.Links.info.] [Beleef Opsterland.] [Downloaden.] [Zoek op Site.] [Gratis.]

Lanterfanten.

Wandelen.

Hoofdstraat.

Lanterfanten=.

Overnachten.

Culinaire avonturen.

Beleefplaats.

Expositie.Galerie.

Evenementen.

Cultuur.Historie.

Arrangementen.

Fietsen.

Waarom Wandelen.

Rondleidingen.

Slowness.

Langzaam.

Lanterfant Tips.

Tijd voor nu.

Stilte is.

Onthaasten.

Lazy Day.

E-Book.

Nietsdoen

Hara Hachi bu.

Saai.Interessant.

 
Reis- historische- en natuurboekenmarkt in de Tropische Kas.
 
Op zaterdag 13 september 2014 organiseert de Tropische Kas (tegenover Hoofdstraat 80 te Beetsterzwaag) een boekenmarkt met boeken over reizen, natuur en historie. De markt is van 11.00  tot 15.00 uur. In aansluiting op het thema van Open Monumentendag "Op reis" worden er dit jaar ook reisboeken aangeboden. De echte liefhebber van oude boeken kan in Beetsterzwaag zijn hart ophalen.
 
Mensen die belangstelling hebben op deze jaarlijks druk bezochte dag boeken te verkopen en zeker willen zijn van een verkoopplek kunnen zich melden bij: Frank van den Haak, haaksehoek27@hotmail.com of   0614613364.  Zie ook zie www.tropischekas.nl
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Historische- en natuurboekenmarkt 2013 in de Tropische Kas
 
Op zaterdag 14 september 2013 organiseert de Tropische Kas (tegenover Hoofdstraat 80 te Beetsterzwaag) een serviesgoed- en boekenmarkt met boeken over natuur en historie. De markt is van 12.00  tot 16.00 uur. Daarnaast is er, zowel op zaterdag als zondag, een expositie van klassiek serviesgoed met o.a. een fraai gedekte tafel met het mooiste servies. Een bijzondere verzameling vazen completeert de verbeelding van "Macht en Pracht", het thema van Open Monumentendag 2014. Deze expositie wordt verzorgd door Oog voor Design uit Gorredijk (www.oogvoordesign.nl) Alles wat u mooi vindt is te koop. De echte liefhebber van oude boeken en serviesgoed kan in Beetsterzwaag zijn hart komen ophalen.
 
Mensen die belangstelling hebben op deze jaarlijks druk bezochte dag serviesgoed of boeken te verkopen en zeker willen zijn van een verkoopplek kunnen zich melden bij: Frank van den Haak, haaksehoek27@hotmail.com of   0614613364.  Zie ook zie www.tropischekas.nl
 
 
 
 
 
_____________________________________________________________
 
Historische- en natuurboekenmarkt in de Tropische Kas.
 
 
Op zaterdag 12 september 2009 organiseert de Tropische Kas (tegenover Hoofdstraat 80 te Beetsterzwaag) een boekenmarkt waar boeken over natuur en historie te koop zijn. De boekenmarkt is van 10.00  tot 12.00 uur. Natuurliefhebbers en geïnteresseerden in historie zijn van harte welkom om boeken te kopen en te verkopen. Deze boekenmarkt is onderdeel van de activiteiten in Beetsterzwaag rond open monumentendag.
 
Er zijn veel boeken die al heel lang staan te niksen in boekenkasten, en ze staan er maar…… het is echter zonde om ze weg te doen. Deze markt is ervoor bedoeld dat dit soort boeken voor een klein prijsje van eigenaar kunnen wisselen en weer met belangstelling gelezen gaan worden. Mensen die natuur en/of historische boeken willen verkopen en zeker willen zijn van een verkoopplek kunnen zich melden bij: Frank van den Haak, haaksehoek27@hotmail.com of   0512 381616.
 
Naast het sneupen in oude boeken, kunt u een kijkje nemen en rondgeleid worden in een aantal historische gebouwen in Beetsterzwaag, zoals de Tropische Kas. Daarnaast komt jonkheer Tinco Martinus Lycklama à Nijeholt speciaal over uit de 19de eeuw om te vertellen over zijn reizen naar de Oriënt. Zijn verzameling oosterse voorwerpen hebben korte tijd in het museum in het Eysingahuis in de Hoofdstraat van Beetsterzwaag gelegen. Nu liggen deze in het Musée de la Castre in Cannes. Maar zijn schat is nog steeds te vinden in Beetsterzwaag. Vanaf 14.00 uur zijn schatzoekers welkom om het hoor- en speelspel "De schat van Tinco Martinus" te komen beleven…..
Zie ook zie www.tropischekas.nl
 
 
 
 
___________________________!
 
 
 
___________________________!