[Contact.Links.info.] [Beleef Opsterland.] [Downloaden.] [Zoek op Site.] [Gratis.]

Lanterfanten.

Wandelen.

Hoofdstraat.

Lanterfanten=.

Overnachten.

Culinaire avonturen.

Beleefplaats.

Expositie.Galerie.

Evenementen.

Cultuur.Historie.

Arrangementen.

Waarom Wandelen.

Slowness.

Langzaam.

Lanterfant Tips.

Tijd voor nu.

Stilte is.

Onthaasten.

Lazy Day.

E-Book.

Nietsdoen

Hara Hachi bu.

Saai.Interessant.

De Stookhutte.
 
U zoekt een bed & breakfast in Beetsterzwaag? Dan is De Stookhutte een voltreffer. U logeert in de voormalige stookhut van Landgoed Lauswolt.
 
Het houten gebouwtje uit 1870 is ooit verplaatst naar een woning in het centrum van het adellijke Friese dorp. Het is gerestaureerd en ingericht als een romantisch huisje.
 
Gebruik als gastenverblijf is goed mogelijk, want De Stookhutte heeft een eigen ingang, badkamer, keuken, eethoek en tuin. Plus wifi.
 
De bed & breakfast in Beetsterzwaag biedt ruimte voor twee tot vier volwassenen. Voor grotere groepen is in de woning een extra slaapkamer beschikbaar.
 
 
De Gastheer.
Overnachten in Bed & Breakfast De Stookhutte betekent logeren bij journalist en Frieslandkenner Jan Arendz. Hij was twintig jaar verslaggever en (eind-)redacteur bij de Leeuwarder Courant, het “hoofdblad van Friesland sinds 1752”.
 
Jan Arendz heeft tegenwoordig een eigen bedrijf in tekstschrijven en communicatieadvies. Kijk voor meer info op www.janarendz.nl.
 
De gastheer informeert u graag over de vele activiteiten in het dorp of over mogelijkheden voor dagtochten elders in de provincie.
 
 
Bed & Breakfast.
De Stookhutte.
Kuiperslaan 4
9244 AT Beetsterzwaag.
0512-385084
06-11864505
__________________________!